Park Green Condominium

Wood tones were applied throughout the unit with great attention to details in the kitchen. Emphasis on kitchen details can be seen in the spacing, appliances and usage as the clients enjoy cooking. As a marketing professional, the missus requested for a huge walk in wardrobe for sufficient storage. New hexagonal homogenous tiles were laid at balcony and wood trimmings adorned half walls in living area.

4 Comments

… [Trackback]

[…] Read More Information here on that Topic: zlconstruction.com.sg/2016/06/10/park-green-condominium/ […]

… [Trackback]

[…] Read More Information here on that Topic: zlconstruction.com.sg/2016/06/10/park-green-condominium/ […]

… [Trackback]

[…] Read More on to that Topic: zlconstruction.com.sg/2016/06/10/park-green-condominium/ […]

… [Trackback]

[…] Here you can find 63412 additional Info on that Topic: zlconstruction.com.sg/2016/06/10/park-green-condominium/ […]

Comments are closed.